Club Info

Pokahnights is de grootste live pokerclub van Vlaanderen. Dit wil zeggen dat we live Texas Hold'em Poker tornooien organiseren met een maximale buy-in van 50 euro per tornooi (+ max. 1 re-entry). De 50 euro limiet is van kracht sinds Oktober 2022. Belangrijk om weten is dat we géén Cash Games organiseren en dat je minstens 18 jaar oud moet zijn om te kunnen deelnemen. 


LIVE POKER - 5 DAGEN PER WEEK

Van 3 januari 2023 tot einde december 2023 spelen we minstens 5 dagen per week poker in de Pokahroom in Wilrijk. De club is open van dinsdag tot en met zaterdag, op zondag zijn we enkel geopend wanneer er series of speciale events gepland staan. We werken nauw samen met onze online partner www.ggpoker.be, zo kunnen we geregeld mooie prijzenpotten in onze series garanderen.

Locatie

 • Boomsesteenweg 440 (GPS: hoek Valkstraat 13)
  2610 Wilrijk (Antwerp), België. 
 • Je moet op de A12 zijn, de baan van de IKEA (niet de 'kleine' Boomsesteenweg in Antwerpen zelf waar jij bij de deur staat bij een huisarts. De GPS zorgt soms voor verwarring, denk eraan.)
 • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid onder het viaduct van de A12 én de ingang bevindt zich links voor het gebouw op de Boomse.
 • Je kan ons bereiken op info@pokahnights.com of +32 3 297 43 81

Welk budget moet je voorzien?

 • Elke nieuwe speler is verplicht om een lidkaart aan te schaffen. Een lidkaart kost €15 en is levenslang geldig. Via uw lidkaart kan je aanmelden voor events. Je kan ook budget op jouw lidkaart laden om makkelijk drank en eten te kopen aan onze bar. 
 • Elke tornooi in de club heeft een buy-in tussen €20 en 50€. Iedereen kan maximaal 1 re-entry per tornooi doen. Lees hier alles over de buy-in limieten bij Pokahnights.  
 • We hebben een verzorgde bar met een ruim assortiment. De barwerking van de club zorgt ervoor dat we kunnen overleven. Het is dus verboden om eigen drank en eten mee te brengen naar de club.

Openingsuren

 • De club is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Op weekdagen is de club open vanaf 18u30. Op zaterdag is de club geopend vanaf 14u30. Voor specials en meerdaagse events kan dit afwijken, volg zeker onze sociale media en kalender.
   

Kalender

 • Bekijk hier onze kalender. Het is een Google kalender zodat je deze makkelijk kunt importeren in uw agenda applicatie op mobiel of desktop.SPECIALE VOORWAARDEN

Friendly Game
Als je beslist om naar de club te komen dan is het belangrijk dat je ons Friendly Game charter onderschrijft. Bij Pokahnights heb je respect voor alles en iedereen. Ongepast gedrag resulteert onherroepelijk in sancties. 

 • Verbaal ongepast gedrag resulteert in een toegangsverbod van 3 maanden
 • Valsspelen resulteert in een toegangsverbod van 3 maanden
 • Fysiek ongepast gedrag resulteert in een levenslang toegangsverbod
 • Meerdere sancties resulteren ook in een levenslang toegangsverbod

 

Pokahnights doet maximale inspanningen om alles goed en transparant te organiseren. Pokahnights behoudt zich het recht om wijzigingen door te voeren. Bij vragen, aarzel niet om de organisatie te contacteren. 

In de club worden soms foto's genomen. Ook de winnaar krijgt een winnaarsfoto. Resultaten van tornooien kunnen publiek beschikbaar zijn. In de club is er permanente camera-bewaking voor ieders veiligheid.