Covid Safe Ticket

27 oktober 2021 - Wat we allemaal al weken zagen aankomen is gisteren dan toch geformaliseerd. De cijfers stijgen terug en dat is niet goed. Vanaf 1 november zal dan ook het Covid Safe ticket verplicht zijn in Pokahroom Antwerpen. We volgen hier de beslissingen die eerder deze week door de overheid genomen werden.

Wat vinden wij hier zelf van?
Als club hebben we ons in de afgelopen 2 jaar altijd ingezet om 100% de richtlijnen te volgen en om een constructieve rol te spelen in de bestrijding van de Corona Pandemie. We staan dan ook 100% achter deze beslissing. Het meerendeel van de Pokahnights spelers heeft ook een Covid Safe ticket op zak dus de impact op de club zal eerder klein zijn.

Uiteraard betreuren wij dat enkelen allicht uit de boot zullen vallen. Wij beseffen dat er meerdere redenen kunnen zijn waarom iemand ervoor kiest om niet gevaccineerd te zijn. Wij hebben maximaal respect hiervoor, iedereen moet handelen hoe hij of zij denkt te moeten handelen. Wij, als club, geloven dat vaccinatie bijdraagt tot de oplossing van het probleem. Graag ook onze koers respecteren. Vermoedelijk zal het geen maanden en maanden gaan duren... allicht wel tot einde jaar.

Praktische impact
We zullen de regels scherp opvolgen. Concreet zal iedereen bij inschrijving voor het event haar of zijn Covid Safe ticket moeten laten scannen. Iemand die geen QR kan aanbieden of iemand die een rood scherm krijgt zal geen toegang krijgen. We werken enkel met digitale QR codes.

Inzake programmatie hoeft er niets te veranderen. Uiteraard zullen wij de eerste 2 zaterdagen van November bekijken hoe de GG Saturdays lopen. Momenteel lopen die perfect maar door deze regels moeten we misschien een tikje bijsturen. Mocht dat het geval zijn dan lees je dat uiteraard hier.

Het Pokahnights Team dankt iedereen voor zijn of haar begrip.
Wij hopen niet terug het kind van de rekening te worden dus als je een Ticket op zak hebt, aarzel dan niet om af te zakken naar jouw favoriete club! ❤

Tot straks, tot aan de tafeltjes!