Nieuwe Limieten

Dat de Belgische live poker sector dringend nood had aan wat ademruimte, hebben we hier meermaals verkondigd. Het bleek dan ook een werk van lange adem te zijn, maar uiteindelijk is het zover. De politiek en de kansspelcommissie zijn het eens!

We zijn vanaf Oktober 2022 niet meer gebonden aan de €20 buy-in regel, we kunnen nu zover gaan als een €50 re-buy event. Uiteraard biedt het Big Season voldoende potentieel om al enkele aanpassingen door te 
voeren. Big just became Bigger...


Texas Hold'Em Live Poker Tornooien

Enkel de lopende Big Bounty qualifiers blijven in het Big Season lopen met een buy-in van €20.  Alle ander main en side events zullen vanaf vrijdag 28 oktober een andere buy-in krijgen van €25, €35, €40 of €50. In het lopende seizoen focussen we ons enkel op de buy-ins van €25, €40 en €50. Daarnaast zullen we in elk event (dus ook in de Big Bounty Qualifier) vanaf heden 1x single re-entry toestaan! More players, more chips, more fun! Neem hier een kijkje voor het nieuwe programma en vergeet zeker niet de late registratie periodes in het oog te houden!


Lagere Rake

Naast de late registratie – belangrijk voor inschrijving én re-entry vanaf nu – is er ook extra aandacht besteed aan de rake calculatie. Standaard stond deze op 12,5%, namelijk €2,5 van de oorspronkelijke €20, volledig in functie van de werking van de club. Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat dit percentage praktisch voor elke nieuwe buy-in verder is gezakt, enkel bij de buy-in van €40 is deze hetzelfde gebleven. 

buy-in Texas Hold'Em Poker tornooien bij Pokahnights

    Wij hopen hiermee elk type pokerspeler van dienst te kunnen zijn en tegelijk kunnen wij de werking van onze club versterken en nadenken over nieuwe concepten, nieuwe campagnes, nieuwe seizoen en wie weet wel een uitbreiding in de nabije toekomst.

    Veel plezier ! En check regelmatig onze agenda en onze Facebook groep voor updates !

    Heb je nog vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.