Special Events

Geen nieuw seizoen bij Pokahnights zonder de reguliere programmatie af en toe te onderbreken voor een leuke Special. We hebben al enkele specials kort aangehaald in het introductie-artikel van de Return of The Nights samen met een duidelijk kalenderoverzicht. Maar geen paniek, in dit artikel gaan we ze nog allemaal eens van dichterbij bekijken. Volg je mee?


GG Saturday Special

Elke zaterdag. Het nieuwe speelschema bevat vanaf 25 september standaard op zaterdag een GG Saturday Deepstack. Inderdaad, zo speciaal gaat deze format niet meer blijven natuurlijk eens we eraan gewend zijn om elke zaterdag voor een gegarandeerde prijzenpot van €2.000 te spelen. Watblieft? Je leest het goed, dankzij GGPoker alvast één zorg minder, de pot zal altijd groot genoeg zijn om af te komen naar Circus Poker Club Antwerpen voor de nieuwe wekelijkse GG Saturday Special. Meer info over het hoe, wat en waarom van de GG Saturday Special lees je hier.


Tag Team

1 oktober & 22 december. Een vol huis met de leukste tafels van het jaar! Dat is zowat de samenvatting van elke voorgaande editie van de Tag Team. Laten we ook niet vergeten dat door de corona lockdown én de voorzichtige opstart de afgelopen 3 maanden, we het nog nooit zolang zonder Tag Team hebben moeten stellen als vandaag. Hoog tijd dus als je het ons vraagt! We spelen de Tag Team van 1 oktober met de Freeze out structuur, dus 20k chips en 20 min levels. De tag team van 22 december zullen we iets sneller laten verlopen met een structuur van 50k en 15 minuten levels. Denk eraan, jij en je pokerbuddy spelen samen in dezelfde hand, maar wisselen af in de eigen beurten. Twee weken voor de start gaan de reservaties open.


Road to Vegas (finale)

15, 16 & 17 oktober. Hoe je je live voor deze finale kan kwalificeren lees je het best hier, maar ook online op GGPoker worden er bijna dagelijks qualifiers georganiseerd voor de live Road to Vegas finale in Circus Poker Club Antwerpen. Hoe je je online voor $1 kan plaatsen lees je dan weer best hier.

Door de immense populariteit laten we finale op 2 verschillende startdagen beginnen – op vrijdag 15 & zaterdag 16 oktober – en de finaledag wordt tenslotte zondag 17 oktober afgewerkt. Op startdagen spelen we van 19u tot 1u30, op zondag start de finale dag al om 14u. We voorzien 50k startstack en levels van 30 minuten all the way.


Halloween Deepstack Special

31 oktober & 1 november. Een verlengd weekend ruiken we bij Circus Poker Club Antwerpen van kilometers ver. Met als gevolg dat er met Halloween en Allerheiligen meteen een leuk tweedaags event op de kalender wordt gezet. Dit is er eentje voor de echte liefhebbers, met uitzonderlijk dus op zondag en maandag de deuren open van de pokerroom in Wilrijk. Grijpen die kans!

Met 50K startstack en levels van 50 minuten voorspellen we een zalige tweedaagse en starten doen we telkens om 13u. Zondag stoppen we ermee rond middernacht en ben je door naar dag 2 dan zing je het best opnieuw uit tot ongeveer middernacht (wellicht een stukje vroeger zelfs) om als winnaar van deze special bekroond te kunnen worden. GL GL!


11.11.1Milly Special

11 november. Donderdag 11 november (wapenstilstand) behandelen we even als een reguliere zaterdag van weleer, dus de deuren al open vanaf 14u30 en een half uur later verstoppen de eerste spelers zich meteen onder een berg van 1 miljoen chips. Een pokerfeestdag dus, en daar kunnen we geen neen op zeggen. Dat zijn 1M chips dus en levels van 15 minuten.


Pokahchamp 2020 - 2021

17, 18 & 19 december. Oh jee, kan dat Pokahchamp ticket mee in de deal? Een wederkerend fenomeen aan menig finale tafel, zeker in de aanloop naar het Pokahchamp weekend. Dit jaar geen excuses echter, want het is niet alleen verzamelen geblazen voor winnaars van events in 2021, ook de gelukkige winnaars van begin 2020 zijn welkom.

Uiteraard heb je nog tijd tot 16 december om je op een winnaarsfoto te wringen zodat je straks mee kan dingen naar die prestigieuze titel van Pokahchamp 20-21! Vrijdag (dag 1) is het zweten geblazen vanaf 19u00 en je houdt het best uit tot 1u35 met levels van 30 minuten en een startstack van 50K. Op zaterdag (dag 2) begint de werkdag ietsje eerder en ben je best aan tafel te vinden om 14u00. Spelen doen jullie dan tot de final table en met levels van 45 minuten. Ben je één van de final table spelers dan verwachten we je zondag terug om 14u met levels van 60 minuten deze keer!


On the Side

19 december. Van 19 oktober tot 19 december zullen de Side Events in Circus Poker Club Antwerpen niet langer in het teken staan van de Road to Vegas, maar voorzien we natuurlijk iets anders leuk om achter de kiezen te steken van de aanwezige pokerspelers. Een nieuw Big Shorty campagne behoort altijd tot de alternatieven, maar je kent ons, wanneer alle hemellichamen precies juist staan vallen nieuwe opportuniteiten, ideeën of concepten wel eens uit de lucht op zo’n moment. Do not fear, we have you covered!


X-mas Deep Hyper

21 december. Tijdens kerst- en nieuwjaarsdagen leggen we de pokerkaarten even aan de kant en helemaal uitzwaaien doen we op woensdag 22 december zoals gezegd met een altijd gezellig Tag Team event. Maar ook op dinsdag 21 december proberen we al in de sfeer te komen met een leutige X-Mas Deep Hyper.