The Big Bounty

Het najaar bij Pokahnights is altijd een fantastische periode voor de club poker spelers... de PokahChamp Fever stijgt met de dag. Dit jaar zetten we de verwarming nog een streepje hoger met de introductie van The Big Bounty. 

 

Progressive Bounty Event

De qualifiers naar een groter event in de club staan in het teken van The Big Bounty. In december spelen we een Progressive Bounty met een buy-in van €175. Uiteraard is direct inkopen nog geen optie. Daarom organiseren we vanaf einde augustus tot begin september €20 qualifiers in Pokahroom Antwerpen. In elke qualifier wint 1 op 10 spelers een ticket van €175.


Meerdere Tickets?

Spelers mogen meerdere tickets verzamelen. Er zijn 2 startdagen, op zaterdagen 3 en 10 december. Elke speler mag deelnemen aan beide startdagen. De stack met de grootste bounty schakelt jouw andere stack uit. De helft van jouw kleinste bounty krijg je zelf, de andere helft komt bij jouw grootste bounty bij die doorgaat naar dag 2. Jouw beide stacks worden samengevoegd. Dit event is dus een accumulator event. 

Als je meer dan 2 tickets kan verzamelen dan kan je daar zeker een vriend of vriendin mee gelukkig maken... tenslotte tegen dan staat Kerst voor de deur. 

Progressive?

Alle spelers hebben een ticket van €175 nodig om deel te nemen. Zoals gezegd kan je deze tickets niet kopen, je moet ze winnen in een qualifier. De €175 wordt verdeeld in 3 delen: €80 voor de prijzenpot, €80 voor jouw Big Bounty en €15 voor de Pokahnights organisatie. 

Als je in het tornooi een speler eruit speelt, dan win je meteen de helft van zijn of haar bounty. In het begin zal dat €40 zijn. De andere €40 komt bij jouw eigen bounty zodat deze doorstijgt naar €120. Als een speler u eruit speelt dan krijgt deze speler opnieuw de helft van jouw bounty, €60 in dit geval. De andere €60 komt bij jouw bounty. Als je nog niemand gebust had, dan kom je op €100 bounty. 

Praktisch

  • Dag 1A - Zaterdag 3 december, 15u
  • Dag 1B - Zaterdag 10 december, 15u
  • Dag 2 - Zondag 11 december, 13u


Buyin - 175 euro, Tickets Only. Niet mogelijk om rechtstreeks in te kopen.
Qualifiers telkens op dinsdag, donderdag en zaterdag in Pokahroom Antwerpen. Check de agenda voor alle details. 

 

Veel succes met The Big Bounty!